tiistai 31. toukokuuta 2011

Kerhon kesän ja syyskauden tapahtumia

Näyttelyharjoitukset
Harjoitukset pyörähtävät käyntiin piakkoin. Lisätietoja Marion p. 040 – 4115952.
Harjoitukset toimivat samalla sekä tapakoulutuksena että kehäkonkareiden treeninä.
Heinäkuussa järjestämme leikkimielisen match-shown Lievestuoreen Karusellimarkkinoilla.

Mäykky-kävelyt
Kimppalenkkejä pääosin Jyväskylän tuntumassa mutta lenkkejä voidaan järjestää myös muualla Keski-Suomen alueella. Lenkkiaikaa- ja paikkaa voit ehdottaa kerhon facebook-ryhmässa!

Metsästyskoirien jäljestämiskoe (MEJÄ)
Seuraavat kerhon harjoitukset lokakuun alussa Jyväskylän lähistöllä. Tarkempi aika ilmoitetaan kerhon blogissa pari viikkoa ennen. Myös kesäkaudelle voi kysyä harjoitusapua (Kari p. 044-0887531).

Mejä-kokeet:
Haasteottelu KSMK-SSMK. Ottelu käydään Toivakan kolmen tuomarin (18 koiran) kokeen yhteydessä 19.6. yhdessä tuomariryhmässä (3 koiraa/kerho). Kerhon edustajat valitaan kokeeseen ilmottautuneista AVO- ja VOI-luokan koirista. Ilm. Karille.

Kerhon mestaruuskoe 14.8. Kannonkoskella (3 tuomaria), AVO ja VOI-luokat. Mestaruuskokeessa vain VOI-luokan koiria (1 tuomariryhmä, 6 koiraa), muihin ryhmiin etusija AVO-luokan koirilla.
HUOM. Mestaruuskokeeseen ilmottautumisen mukaan tieto koiran VOI-luokan tuloksista tältä kaudelta (tai viime kaudelta jos ei tuloksia tältä kaudelta). Ilm. Karille.

Iltakokeet Lievestuoreella 23.5. ja 5.7., max 8 koiraa/koe, AVO- ja VOI-luokat. Ilmottautumiset Päivi Viikille p. 045-2764446

Iltakokeet Saarijärvellä 25.5. ja 13.7. (4 koiraa/ koe). Ilmottautumiset Marita Kantalaiselle p. 040-7409060.

Mäyräkoirien ajokoe (MÄAJ)
Kerho järjestää syksyllä Keski-Suomen piirinmestaruus Mäaj-kokeen. Lisäksi suunnitelmissa on pitää mäyräkoirien ajokokeen koetoimitsija- ja palkintotuomarikurssi. Lisäinfoa Päivi Viikiltä.

Luolaharjoitukset on tauolla kesä-heinäkuun lämpimien kelien takia. Seuraavat treenit järjestetään elokuun lopulle jos vain kiinostusta kerholaisilla on. Lisätietoja voi kysyä Maaritilta p.040-5146867

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.